AEW Dynamite 20.07.2022

AEW Dynamite 20.07.2022



Дивитися
⚡ Свіжі новини в Telegram-каналі, наш новий проект LEGкомысленный RUSev

Крутий контент на YouTube.



Коментарів 1

Офлайн
Просто дурний сон. Не витрачайте час.
Гіршого випуску за довгий час і не згадаю. Погано ВСЕ. Від і до. Усе не те. Кожен сегмент якийсь придуркуватий. Вчинки Міро, бійка за участі дарк ордера та БіБ, святкування командних чемпіонів, Деніелс наїжджає на Літала і його паноптикум. І бої такі ж самі: хто утримував, як перемагали... Там якісь тестери якості в компанії є? Як взагалі можна дивитися матчі з цим корявим Броді Кінгом?! А вони з ним весь час довгі, ще й ця колода домінує (дякую, що хоч Блек не брав участі в боях). Навіщо матч Старкса невідомо з ким? Навіщо знову сквош блондинів черговий, а жіночий командник за участі Найтінгейл – що це взагалі і для кого?!
Єдиний промінець у цій вакханалії – сегмент після сквошу Кейджа і Лучазавра. Дійсно круте й логічне рішення.

Ну, мейн можете глянути, бо все одно ж закортить побачити хардкорище від таких мастодонтів. На тлі усього іншого сміття це сміття не таке вже й сміття.
Але самі ж ботчі і Кінгстон, який весь час щось коментує з незадоволеним виглядом, коли його утримують, навіть не намагаючись щось селити. Лежить просто дядько з відкритими очима й щось живенько розповідає чи то опоненту, чи то судді. Особливо це кумедно виглядало, коли його нарешті втримали під час його спічу.

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гості, не могут оставлять комментарии к данной публикации.