Новий рік – нові обличчя

Новий рік – нові обличчя

UPD!
До нашого адмінскладу долучився ще один хвацький хлопець:
Line2J
Завдяки йому оновлюються профілі рестлерів, списки чемпіонів чемпіонів та багато іншого не такого помітного з першого погляду, але дуже важливого!
Вітаємо в команді, бро!

ОРИГІНАЛ
Шановні користувачі, я радий привітати вас із тепер уже справжнім Новим роком... та що там – Новою ерою (!) на нашому сайті й повідомити, що до нашої команди приєдналися двоє відповідальних і дуже активних (читай: молодих і голодних) адміна:

  • Андрій AEWFANUA Андрійченко
  • 303vladzio

    Прошу любити і жалувати! 🎉🥳

    Новин стане більше і вони будуть оперативніші. Зокрема, як можна зрозуміти із псевдоніма, Андрія AEWFANUA Андрійченко у цьому напрямку особливо пощастить хайповому AEW. Андрій власник чудового телеграм-каналу, присвяченого більшою мірою саме цьому промоушену. Ласкаво просимо на новий дружній ресурс:
    AEWfanUA

    Прилив свіжої крові УЖЕ дозволив нарешті розпочати переклад інтерфейсу, до чого не доходили руки наявного стаффа. За це окрема подяка 303vladzio (з місця в кар'єр відверто)!

    Ми трохи перетрясли правила сайту, зокрема реєстрацію (я взагалі здивований, що у нас хтось ще реєструвався зі справжнім сканером сітківки і маджонгом на гроші 😀). А в планах оновлення досьє на рестлерів і чемпіонів.

    Тож підкочуємо рукава й відбиваємо гроші, які нещодавно з вас зібрали на хостинг. Кличте друзів – час стати головним ресурсом солов'їною! 💙💛
    ⚡ Свіжі новини в Telegram-каналі, наш новий проект LEGкомысленный RUSev

    Крутий контент на YouTube.



  • Коментарів 4

    Офлайн
    Успіхів та наснаги хлопцям по мейкінг ВЦ грейт еген

    Офлайн
    З Новим роком! Гарний вибiр! Успіхів!

    Офлайн
    Впевнений, що нові адміни зможуть влити свіжу кров у цей, без сумніву, легендарний сайт.

    Офлайн
    Побачимо по наступних підсумках року, що там буде)

    Информация
    Посетители, находящиеся в группе Гості, не могут оставлять комментарии к данной публикации.