Поговоримо про Вінсента Макмена…



Мейвен Хуффман

Привіт, хлопці. З вами Мейвен.

Сьогоді в нас буде… непроста тема. Сьогодні я збираюся відповісти про мої відносини та стосунки з моїм колишнім шефом, Вінсентом Макменом. Розповім про свою першу взаємодію з ним, мої щотижневі взаємодії з ним, і як останні звинувачення на його адресу вплинули на моє бачення цієї людини. Поїхали зі мною, і я розкрию вам цю дуже непросту тему.

Перш ніж ми почнемо, я маю вас попередити. Коли я записую це відео, скандал навколо Вінсента Макмена продовжується. То ж я буду лише про то, що стосується станом на сьогодні. Вочевидь з’явиться ще багато додаткової інформації. То ж майте на увазі. Йтиметься лише про те, що відомо мені станом на зараз.

Перший раз, коли я побачив Макмена на власні очі, можливо, вас здивує. Він зупинив увесь процес тренування “Tough Enough!” прямо на ходу серед ясного дня. Про що ніхто, зовсім ніхто, з нас не знав. Звичайно, оператори знали, тренери знали, продюсери знали і зустріли його, коли він зайшов всередину. Я все ще пам’ятаю, як він зайшов до студії, відчинивши двері навстіж. Я не пам’ятаю, хто був зі мною на рингу, а Вінс заходить в такій… в такій… в поношеній спортивці, з чашкою кави у своїх руках.



Сказати, що все змінюється у той момент – це не те слово. Коли він заходить, ви розумієте без жодної тіні сумніву, що це сильна людина. Вся його статура випромінює це – його присутність. І це було… Це було.. Це лякало. Не буду брехати, кожен у ту ж мить стулив свого рота. Стих увесь шум і гам, який був звичайною частиною тренувального процесу, і сам тренувальний процес негайно ж зупинився.

Ми всі розуміли, що людина, котра може надати нам пропуск у цей бізнес, чи навпаки, послати нас додому, зайшла до цього приміщення.

Ми всі мали змогу поговорити з ними і перекинутися парою слів під час групової розмови. Під час цього він розпитував нас, як ми тренуємося, що у нас на думці... Але це тривало дуже недовго. Він просто зайшов і вийшов. Він просто зайшов по дорозі на щось і хотів побачити, як спрогресує майбутній переможець його шоу-змагання.



Перший ж раз, коли я мав з ним розмову один на один, був також під час "Tough Enough”. Воно, здається, вже добігало свого кінця, і було десь біля того часу, коли вони збиралися оголосити переможця. Вінс хотів зустрітися з кожним учасником змагання, які на той час залишалися в ньому наодинці. Він хотів зазирнути у наші голови, що б побачити не тільки наши особисті якості, але й як ми почуватимемо себе у стресовому оточені. Тому що сидіти з ним, с ним та Кевіном Данном, це дуже і дуже стресове оточення. Вінс... Не буду брехати, вибачте, якщо, може, у вас склалося хибне враження, з ним було легко розмовляти. Він був дуже доброзичливим, на його обличчі сяяла посмішка. Він не схрещував свої руки, що деякі можуть розцінювати як спробу створити відстань.. Він був дуже відкритим та уважним до ваших слів. Я пам’ятаю, що після цієї розмови, покидаючи їх, я думав, що Вінс взагалі на такий вже й страшний, як я собі надумав.

Коли “Tough Enough!” завершився, і я став частиною ростеру WWE, Вінс з’являвся на багатьох різних шоу. Він був тією людиною, якою ви могли побачити на телебаченні декілька разів на тиждень.

Пам'ятаю… Вочевидь, я бачив його час від часу в буфеті. Він міг туди прийти з продюсерської зустрічі, чи зустрічі з письменниками, але Вінс був з тих, що, навіть якщо це топ-менеджер, вища особа у WWE, але якщо вам треба з ним порозмовляти – ви точно могли з ним порозмовляти.

Але! І це було важливо!

Ви мали бути впевнені, що ви забираєте собі його час для чогось важливого, чогось, що б він міг взяти на олівець. Якщо ви вже збиралися зупинити його, якщо ви збиралися прийти з пропозицією, то вам потрібно було бути впевненим, що це щось дійсно добре. Що це не якась дурничка. Це мало бути щось, від чого він подумає: «Ха! Непогана думка! Сто відсотків, непогана думка!». Я точно не хотів приходити з чимось сирим, я завжди хотів бути впевненим, що за моїми словами є якийсь сенс, якась можливість, думка. На самому початку він часто зупиняв мене, коли бачив, і кожного разу говорив щось, що мене надихало чи підбадьорювало. Він завжди намагався мені сказати, що робити, як робити, то що я роблю, краще. Він завжди був такий..

«Мейвен! Чому б тобі на спробувати це?» чи «Продовжуй те робити! Мені подобається!».

Кожного разу, коли він бачив мене це було щось позитивне. Це зміниться пізніше в наших відносинах, але на початку, це була дуже позитивна людина, на яку так і дивилися, і кожен у роздягальні WWE був щасливим, якщо Вінс був задоволений його виступом на шоу.

Як завжди, з часом будь яке золото вже не так сяє, і це повністю можна віднести до мого випадку. Вінс був за завісою, чи як ми називаємо, на горілла-позишен, на кожному хаус-шоу, Raw, Smackdown, PPV. Вінс був останнім, кого ви бачили, коли починала грати ваша музика, і першим, кого бачили, коли поверталися з сцени через кулісу. І повірте мені. Якщо щось було з вашим матчем, чи взагалі з вашим виступом, що йому не сподобалося, він зовсім не соромився того, що б ви про це принаймні дізналися.



Було декілька випадків, коли я його розчарував, і самим першим, що приходить мені на гадку, це мій ботч на Wrestlemania. Я мав спот з сміттєвим баком, в який мав поцілити дроп-кіком, на нашому найбільшому шоу, Wrestlemania 18, у матчі з Голдастом. І я не попав в нього, в цей клятий бак. О, повірте. Вінс навалив мені по самі вуха за це, коли я пройшов за куліси. Він був там, і я знав, що він розлючений, тому що він не стояв на ногах. Він лаявся на мене, не встаючи з стільця. І кожен знає, якщо на вас лаються сидячи, це ще важче сприймається. Якщо ви вже сварите мене, то хоча б встаньте. Це можливо був перший раз, коли я відчув гнів Вінса, але точно не останній.

Пам’ятаю ще один матч, він прийшовся як раз тоді, коли в нас випало щось на зразок міні-відпустки, одразу перед Різдвом. Це було у понеділок, на Monday Night Raw. Ми не мали ані телевізійних шоу, ні хаус-шоу наступного тижня і могли побути вдома аж до наступного понеділка і ми дуже, дуже зрідка мали таку можливість, побути п’ять-шість днів вдома поспіль. І я дуже цього чекав. Я вийшов на рінг, і, мушу визнати, думав про усі ті речі, які я маю чи хочу зробити під час цієї «відпустки» і не дбав про те, що б видати гарний матч с Крісом Новінськи за ті 6 хвилин що ми мали, ну і я.. я цей матч і не видав. І негайно ж, як тільки-но я з’явився за лаштунками, цього разу.. Цього разу Вінс зустрів мене стоячи, обличчям до обличчя. І він сказав мені щось, що змусило мене збліднути. «Мейвен, в тебе є п’ять днів, щоб вирішити, чи ця кар’єра взагалі для тебе.». Я повернувся додому буквально нажаханий, але це виявилося одною з кращих речей для мене, тому що після цього в мене не було жодного матчу, де б я не виклався на всі сто відсотків, на які був здатен у той момент. Я, звісно, мав дні, коли не мав мати матчу, і не зміг видати отам мої сто відсотків, але це інша історія, зовсім інша.



Також я тільки-но пригадав іншу взаємодію з ним, де Вінс зробив щось неочікуване мною, я дізнався про це, коли він вже схвалив. Це було коли я зламав свою ногу, реслюючи з Крістіаном.

Мені сказали, що Вінс задав одне питання, коли хтось сказав йому що я зламав ногу тієї ночі. I це питання було «Він завершить матч?». I коли виявилося, що я спромігся завершити матч, знаєте, він пишався. Він хотів, щоб його реслери були крутими. Хотів, щоб його реслери могли закривати шоу. І він дав мені про це знати. Коли він побачив мене наступного разу, і це було наступного тижня, коли я був на милицях, він знайшов час відкликати мене і сказати: «Гарна робота. Всяке буває, розумієш, але треба йти далі». І, по факту, поки в мене була зламана нога, ми мали заокеанське турне, до Мельбурну у Австралії. Турне, де я не мав реслювати. Але Вінс записав мене на нього, хоча міг без проблем залишити мене вдома. Він послав мене туди, і, пам’ятаю, перед тім як вилетіти, він сказав мені використати оцей час, що я не можу провести на ринзі, для особистого розвитку. Що я і спробував зробити.



Але найкращий спогад, який в мене є про Вінса, який я все ще зберігаю по сьогодні і збираюся зберігати завжди і який... не може змиритися з тим, що коїться навколо нього зараз, це сталося, коли моїй матері стало зле. Коли моїй матері стало зле, WWE cказало... Вони сказали, їдь додому, побудь з нею стільки, скільки зможеш. Мені приходили чеки, і вони ніколи не тиснули на мене, що б я повернувся назад. І я пам’ятаю ніч, ніч, коли вона пішла.. Я навіть не здогадуюсь, як він дізнався про це. Я отримав дзвінка від нього, через кілька годин, тієї ж ночі, пізно вночі... Я хех, залишив Вінса медитувати на рінгтон відповідача і він залишив мені голосове повідомлення, але сам факт, що він зателефонував мені і залишив особисте повідомлення… Просто багато важить для мене. Він знайшов час подбати про щось, що не було пов’язано з реслінгом, знайшов час для зустрічі зі мною на особистому рівні. І я завжди цінував це. І я завжди мав це відчуття з собою до останнього часу.

Все, що я розповів дотепер, стосується однієї половини справи. Тому що коли ми записуємо це, Вінсу висунуто декілька серйозних звинувачень з деякими клятими, клятими доказами, які наводять на думку та висновки, що в нього є і зворотна сторона по життю. Я гадаю, що мене шокувало найбільше в ціх звинуваченнях було...

Скажіть, що ви хочете сказати про Вінса. Я ніколи не розглядав його як хижака дотепер. Якщо звинувачення правдиві, про що ми всі прочитали, це жахливо. Це повністю неймовірно, мати на думці, що це хтось, на когось покладались не такі значні люди, на якого знизу догори дивилася купа людей, на якого покладалася та розраховувало купа людей….

Під час мого перебування в WWE усі ми чули чутки, про те, що таке могло статися, але я завжди вважав, що якщо це не стосується мене, це не моя справа. Тож сказати що те, що сталося далі повністю несподіванка для мене не можу, а от що стало несподіванкою - це його злочинні справи, загалом його злочинні справи і що він відкинув, розумієте, людську порядність…

То ж яка моя думка про Вінса Макмена? До ціх звинувачень, ех, на це ж питання моя відповідь була такою ж самою, коли мене питали, який він. Я казав, він підписує чек спереду, я підписую на зворотній стороні чек, і тільки це є різницею між нами.

Але тепер.. Є частина мене, яка все ще не знає, що вона відчуває. Вочевидь, ми дізнаємося більше про цю ситуацію, і, можливо такого, що буде недобре для нього. Я все ще намагаюся прийняти, що людина на вершині реслінгу, яка мені подобалася все моє життя, більше ніколи не матиме місця для себе не лише у WWE, але й взагалі у реслінгу.

Я дуже рідко розчаровувався в моєму житті. І це тому що... Тому що я не намагаюся не очікувати багато від людей. Я розумію, що у 90 відсотках випадків люди намагаються робити щось, що буде добре для них, не для вас. І Вінс у цьому аспекті точно такий же. Я не розумію, що за екстрим він отримував з цього, який був зиск для нього… Сказати, що я розчарований у ньому це майже те ж саме що натякнути на те що в нас були якісь близькі стосунки, де він би мав якесь значення... І це не те, що я зараз хочу сказати, не так, як я це бачу..

Що ж, що в мене тут ще залишається? Сподіваюся на все краще і бажаю всього найкращого жертвам. Сподіваюся, вони зможуть пройти це і жити далі з якомога меншими наслідками... Сподіваюся, вони зможуть знайти якесь прощення, і що б там на душі в них не чинилося, правосуддя існує, і я сподіваюся, вони отримають його.

Що з Вінсом сталося, це вже сталося, незалежно від того, що я думаю чи відчуваю чи сподіваюся… Мені ж залишається лише спрямувати всю мою енергію, щоб спробувати якось допомогти та виштовхнути реслінг-бізнес з цієї чорної для нього полоси і спробувати не надати друге життя нічним жахам минулого.

Сподіваюся, вам сподобалася моя розповідь.
⚡ Свіжі новини в Telegram-каналі, наш новий проект LEGкомысленный RUSev

Крутий контент на YouTube.



Коментарів 1

Офлайн
Для тих хто можливо не знає.

Декілька місяців тому, у січні 2024 р, Вінсенту Макмену було висунуто звинувачення з боку Джанел Грант. Колишня співробітниця штаб-квартири WWE, звинуватила Вінса Макмена у фізичному, емоційному і сексуальному насильстві та торгівлі людьми.

Скарга Грант містить графічні описи сексуальних дій, погроз і залякувань, з якими, за її словами, вона стикалася протягом кількох років, коли 78-річний Макмен знущався з неї.

Позов також містить низку текстових повідомлень між Макменом і Грант, в яких Макмен ділиться відвертими подробицями про сексуальні бажання і фантазії, деякі з яких містять графічні та нецензурні вирази.

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гості, не могут оставлять комментарии к данной публикации.