Скільки я, Мейвен Хуффман, заробив на відеогрі?


Мейвен Хуффман
Привіт, хлопці! З вами Мейвен.
Одна з самих крутезних штук, якщо ви стали реслером у WWE, це отримати персонажа у відеогрі.
То ж сьогодні ми побалакаємо про те, а що власне потрібно для того, щоб опинитися у відеогрі про реслінг? Я відкрию вам завісу, як вони обирають реслерів, як вони сканують для гри також, ну ви ж мене розумієте, побалакаємо, а скільки ж реслери заробляють на відеоіграх?

Ну що ж? Час зіграти?(Time to play The Game!:))

Гадаю єдиний природній шлях про це розповісти - це згадати оту першу гру, і, дуже ймовірно, останню гру, в якій я був задіяний. Вона непогано передавала мене. Це "Smackdown! Стули свою пельку!”("Smackdown! Shut your mouth!”). Цю гру розробили Jakks Pacifiс(це великий концерн у США). Я, звісно, не знаю усіх нюансів, як вони це зробили, але я впевнений в своєму досвіді. У досвіді, коли я пройшов сканування для цієї гри. Це було на початку моєї кар’єри, у Лос-Анжелесі. Там, самі розумієте, знаходилася штаб-квартира Jakks Pacific. У той же час ми робили запис для Smackdown!.

Дівон підійшов до мене, і розказав мені, одразу після того, як ми перекусили, що чув якось сьогодні, що хтось з Jakks Pacific збирається викликати мене до себе, тому що вони потребують відсканувати мене. Він сказав щось на кшталт, мені до сраки, що ти робиш, але якщо ти прямо зараз не говориш з Вінсом, то кидай усе і йди з тією людиною.

Я не зрозумів точно, що саме він розповів мені таким чином. То ж що він мав на увазі, я дізнався трохи пізніше. І, як він і сказав, хтось з Jakks Pacific прийшов і викликав мене. Він мав щось на зразок переліку реслерів, яких раніше ніколи не сканували. Вони спитали мене, чи я маю час піти з ними і зробити сканування для відеогри та іграшкової ляльки. Зрозуміло ж, що я відповів «Безумовно, маю!» та вийшов до них.

Ми вийшли з арени - це на той час була Cтейпл Центр (Staple Centre). Позаду неї була площадка з вантажівками. Ми минали вантажівку за вантажівкою і дісталися до продюсерських вантажівок, де знаходився Кевін Данн… Jakks Pacific тримали свою власну вантажівку серед них.

Пам'ятаю, я піднявся сходами, і побачив велику трубу циліндричної форми, майже як душева кабінка. В ній скрізь були вмонтовані камери. Я одягнув мій реслерський одяг і зайшов у цю трубу.

Процесс сканування… Знаєте, пройшло майже двадцять років і він значно просунувся уперед, але навіть з усім цім він займає близько двох годин. То ж повних два часа я мав стояти в декількох позах.Зараз я вам розкажу, в яких саме.

Перша позиція – маю стояти якось так, руки розведені та долоні до камер.

Друга позиція – руки по швах.

Вони мали робити ще й реверсне сканування, то ж весь цей час коли це тривало, кожна камера у цій труби знімала кожен ракурс мого тіла.

І остання позиція – їм було потрібно моє обличчя.
Коли вони відсканували моє обличчя, вони сказали «В тебе ж є образ. Чи ти щось робиш зі своїм обличчям? Ну, розумієш, як Рок підіймає бров." Все, що я зміг вигадати на то час, це посмішка.

То ж останні півгодини мого сканування я просто стояв з посмішкою. Посмішкою, яка набагато більше б личила хілу, але я в той час був бейбі-фейсом і грав роль гарного хлопця. Я хочу сказати, що не знав, що робити. Вони сказали «В тебе ж є образ»… Ну не знаю, не знаю. Ну щось таке є. Майте на прикметі, це початок моєї кар’єри і я ще був ну зелений-зелений, недосвідчений-недосвідчений і з цім також. Ну і який ж результат був після цього двогодинного сканування?
Давайте поглянемо!

Коли ця гра вийшла, я сходив до магазину і купив її. Негайно ж повернувся додому і запустив її. Я мав круте відчуття, коли запускав її, не лише тому, що я був присутній у ній. Але й тому, що чув мою музику з виходу на сцену. Тому що побачив, яку походку вони розробили для мене.

Зараз я б завжди грав за Рока, враховуючи, що я не дуже добре граю у відеоігри. Я б виставив, що за мене б, можливо, грав комп’ютер, то ж, зрозуміло ж, я б завжди у нього б вигравав у ній. Ну, цього вже ніколи не станеться. Але б чому б знаєте, не помріяти так по дитячому?

Я не був би здивований, якби вони не поклали мене до складу реслерів у цій відеогрі. Не був би здивований, що вони не пам’ятають прям кожного і могли випустити мене з уваги. Ну от і я:

О Господи, подивіться на це. Вау. Я тут такий молодий. Давайте зіграю проти Ренді Ортона. Пройшло десь років 20, як я грав в неї, то ж не будьте дуже прискіпливими і не регочіть з цього занадто голосно. Я виходив під «Beatiful People”… Я й забув це.

Я прочитав ваші коменти, і я вже роками бачив як люди завжди.. Ой, Ренді дав мені копняка…. Завжди кажуть, що я нагадую їм загальний образ реслера, дефолтний чи щось таке, у цій грі, що завжди смішить мене…Ренді намагається перекрутити на утримання…. Вириваюся на рахунок два… Ой, треба повернутися на ринг… Ну ви самі бачите, чому б я завжди грав би за Рока, а за себе виставляв би комп’ютера… Я в іграх не просто дно… Ренді використав Стіни Джеріко… Ой, я здався? От лайно.

Цей матч дуже подібний до моєї кар’єри на цьому шоу. Якщо мистецтво імітує реальність, то він такий же добрий реслер, яким був я того часу…

А знаю, в чому проблема. Яка тут виставлена складність? Нормальна? Давайте перекладемо на Легку. Одним з найкращих, з ким я дуже полюбляв реслювати, був Біллі Ганн. Давайте спробуємо з ним. Поки його майбутній розрив дупи завантажується, мене постійно питають.

«Скільки тобі заплатили за відеогру?». «Що там за платня?».

Я швидко з’ясував, коли отримав мій роялті чек, чому Дівон такий був неухильний у тому, що я маю підняти свою дупу і піти туди, хто б не підійшов з Jakks Pacific. За своє перше сканування, що б бути персонажем у грі, що бути лялькою, ви отримаєте роялті чек. І ви б отримали дуже гарний роялті чек, суму якого я оголошу трохи пізніше. Так вони покупають права на вас. Загалом, це право бути використаним не лише у цій грі, але й усіх іграх цієї серії в майбутньому.

То ж якщо б Jakks Pacific мать б ці права, мають права на мене, так би мовити, то могли б використовувати мене в кожній грі. Якщо б вони випустили 10 різноманітних ігор у 2003, то могли б використовувати мене в кожній з них. Як тільки Jakks Pacific отримують ці права, вони платять вам за кожну гру, де ви є персонажем. Це зрозуміло, що це не буде така вже велика сума, як за першу, але ви отримаєте щось з кожної наступної гри. Найперший платіж від Jakks Pacific також включатиме в себе вашу ляльку, про які поговоримо іншим разом. У той час майже все, що траплялось у реслінгу, пройшло через Jakks Pacific.

О, хтось тримає плакат з моїма бровами… Комусь явно здалося веселим зробити таку річ. В моій ранній кар’єрі я носив такі ж чорні шорти, і носив їх весь час, поки був бейбі-фейсом.

Одного разу, пам’ятаю, я спитав Джеффа Харді, чого він постійно виходить в новому образі, або в новій розмальовці на обличчі. Я спитав його про це, бо вважав це досить важка справа, міняти свій зовнішній вигляд. Він мені сказав: «Кожного разу, коли я міняю свій зовнішній вигляд, це нова лялька. Це новий персонаж гри. Це і є причиною, чому я це роблю.» І що це означає? Звісно ж, більше грошей!
Ось тоді в мене одразу настало прозріння.

І, як ви можете занотувати, під час моєї кар’єри я міняв шорти. Я одягав білі, жовті, блакитні,червоні, рожеві… Я одягав шорти та напульсники різних кольорів так часто, як тільки міг. Чому? Тому що я хотів, що б з’явилося якомога більше мого мерчу, таким чином я б міг заробити більше грошей і роялті за цей час. Я вдячний Джеффу за його ідею, це було геніально і це мало сенс. І це насправді спрацювало. Це поклало більше грошей до моєї кишені.

А зараз давайте до того, що ви дійсно хотіли знати з самого початку. Гроші! Як багато ми заробляємо і які роялті приходять з відеоігор?

Моє роялті у той час було від 2000 до 7000 доларів США кожні три місяці. Розмір цього залежав від позиції у карді. Зрозуміло ж, що Рок, Трунар, Тріш Стратус, Стейсі Кіблер отримували більше, набагато більше.

Також це залежало від того, як продавалася гра. Якщо добре, якщо її змітали з полиць – то ви заробляли більше грошей. Для мене, я б сказав для мене, в моєму роялті чеку, я б сказав відеоігри складали десь 20 відсотків. Тож з 2000 доларів вони мені приносили ну десь 400. Це круто, що воно було. Я сумую за цім кожен день. Але це не те, через що Дівон тоді перестрів мене і дав копняка в напрямі Jakks Pacific. За самий перший раз, за перше сканування, коли вони по суті купують вас, ось цей чек вас цікавить. Отой чек я б ще раз хотів отримати сьогодні. Я не заробив тоді десять тисяч доларів. І не двадцять. Вони заплатили мені ТРИДЦЯТЬ ТИСЯЧ ДОЛАРІВ!

Цей чек я отримав за те, що вони мене відсканували в гру. І це був один з найбільших чеків, що я лише бачив за всю свою кар’єру, який був виписаний на моє ім’я.
⚡ Свіжі новини в Telegram-каналі, наш новий проект LEGкомысленный RUSev

Крутий контент на YouTube.



Коментарів 1

Офлайн
Класна стаття. Дякую за адаптацію.
Дуже цікаво. Уміє ж так розказувати.
Навіть шкода, що так рано закінчив кар'єру.
Щось прям нереальне про гроші. Не віриться прямо, що стільки платять і відразу (там же більше 30 рестлерів, мабуть, було), а потім ще й якісь роялті за гру. Звідки такі гроші в розробників ігор?!
Ні, йому не маю підстав не вірити, але дуже гарно звучить.
І ще здивувало, що разраби прямо ганяються за виконавцями, а ті можуть проігнорувати таке. Неочікувано. Наче в Україні місце дії.)))

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гості, не могут оставлять комментарии к данной публикации.