Я був реслером у WWE. Як я отримував і приймав стероїди. Мейвен Хуффман


Мейвен Хуффман

Привіт, хлопці! З вами Мейвен, і як багато з вас вже знає, я був реслером WWE. Дійсно найкрутезніша робота на цій планеті.
Але про що ви ще можете не знати – я приймав стероїди. Так, я це робив і я це повністю визнаю.

Попередження.
Я в жодному разі чи формі не пропагую вживання стероїдів. І WWE в жодному разі чи формі не пропагує вживання стероїдів. Я наразі розмовляю про це через дві речі. Перша, розважаю людей. Друга - освіта. То ж вмощуйтеся зручніше, розслабтеся і насолоджуйтеся – сьогодні ми балакаємо про стероїди.

Мій час у WWE почався пізніше стероїдних WWE скандалів 1994 і раніше цієї оздоровчої політики сьогодення. То ж він прийшовся якраз у серединку між цими подіями. Коли я потрапив до WWE, особисто в мене й думки не було про вживання стероїдів. Але, будучи у цьому оточенні, я негайно виявив, що не здатен не відставати від них без цього. Насправді, навіть один з високопосадовців WWE, підійшов до мене. Він не сказав прямо - «Гей, нам потрібно що б ти приймав це».Він сказав мені наступне:
« Ти не думав побалакати з кимось із хлопців про креатин, про цей стероїд?»
Я порозпитував трохи навколо, кажучи «Я дійсно почув те, що я думаю?»
Вони відповіли мені «Так».

В цей момент я прийняв рішення знайти найбезпечніший можливий шлях, але отримати результат, який вони шукають у мені. І знайшов лікаря.
Де ж знайти доктора для цього – ну ви знаєте ж, в якому світі ви народилися? Я порозпитував нашвидкуруч хлопців і швидко знайшов кількох лікарів, які допомогли з цім великій кількості реслерів. Вони точно знали, що приймати і знали, до чого це може призвести. Моя мета була опинитися десь між 225 фунтами та 240 фунтами( десь між 102-108 кг).

Мені не потрібно було ставати надто великим, але все одно я хотів виглядати так, наче ринг WWE це місце, в якому я народився. Лікар одразу взяв від мене деякі аналізи крові, і визначив що саме має бути тим, що може привести мене до моєї мети, до того що я хотів мати.
Я не стушувався, якщо вас це цікавить, і зміг отримати лікарський рецепт для кожної з ціх речей, які я мав приймати. І я це отримав. Я зміг отримати все фармацевтного рівня.

Про що це я? Велику кількість таких ліків ви можете отримати на вторинному ринку. Це буде ветеринарний рівень. В чому різниця? Більшість з цього(ветеринарного рівня) розроблено для тварин. Доки ви не доведете, що ви знаходитеся на фармацевтному рівні, лише тоді ви зможете мати доступ до чогось саме фармацевтного рівня - а це вже розроблено для людей. І я можу заявити з перших рук, тому що я випробовував обидва рівні, якщо ви приймаєте щось ветеринарного рівня, на відміну від фармацевтного, ви не отримаєте гарного результату.

Наступне питання, яке чую повсякчас - Мейвен, WWE платили за твої стероїди?
Ні, вони не платили. Це було з моєї кишені, і кінець кінцем, це було на сто відсотків саме моє рішення.

Далі. Куди ж все рухається далі? Що є базовим компонентом для будівництва для більшості хлопців, що використовують ці препарати? З чого все починається? Я скажу, що 90 відсотків таких хлопцвів, починають з цього – тестціпіонат тестостерону (testosterone testcypionate). Про що це я? Це чудова штука, щоб збудувати м'язи, щоб відновити м'язи. Зазвичай, для когось такого як я, чи качка з м’язами замість мізків в спортзалі, який прагне бути більшим за всіх, чи якщо треба отримати просто пляжні м’язи на літній сезон, тестціпіонат просто фантастична річ. З цього я й почав.

Але якщо оцінювати, то через кілька місяців будете лише на 20-30 фунтів тяжкішими, то ж ви захочете скоротити цей час. З цього я почав, а перейшов з нього на це – Примабул(Prima-med, prima-bowlin). Ще одна дуже чудова річ. Він довгодіючий. Ця штука трохи більше часу залишається у вашому тілі і це допоможе вам скоріше забратися на потрібний рівень і виглядати краще перед живою публікою, а також, вочевидь, на TV.

Окей, ви маєте свої будівельні блоки, ви маєте свій план. А як це має потрапити у ваше тіло? Можливо це найбільш бентежачий шлях, але вам потрібно мати інсулінові шприці. Для того, хто навчився це приймати щодня, можу сказати – це не весело, ніколи не було таким, і ніколи не стане легше з ним, але без цього не обійтися. Ви не отримаєте це в своє тіло без цього. Одна з тих речей, за якими старий Мейвен не сумує взагалі. Я знаю, що ви скажете.

Ви скажете, Мейвен, я ненавиджу голки. Хлопці, знаєте що? Я також їх ненавиджу. Хлопці, є варіант для перорального застосування. Є порошки схожої дії. Але. Я вас попереджаю, це попередження. Якщо ви щось приймаєте перорально, це буде профільтроване вашою печінкою, і це пошкодить вашу печінку. Тож що я хочу сказати – ін'єкції це більш безпечний метод, якщо ви вже вирішили йти стероїдним шляхом. Попереджую - те що ви бачите зараз в моїх руках, це не справжні, це реквізит.

А зараз. Святий Грааль для вживаючих ці препарати. Гормон росту (GH- growth hormone). Це… Як би це сказати… Це також відомо як Джерело молодості. І може виглядати як, скажімо, Serostim. Це вже точно потребує лікарського рецепту. І багато хлопців, більш літніх ніж я, отримали багато переваг через нього. Що він з вами робить? Повертає еластичність вашій шкірі. Допомагає контролювати вашу вагу. Значно посилює ефект усіх ціх препаратів, про які я казав до цього. Їх достатньо, але якщо додати GH, ви отримаєте кращий результат. Ще одна причина, це допомагає хлопцям в певному віці завести їх двигуни, так що б стояло аж до стелі. Як там кажуть в рекламах.. «Їй також сподобається», хех.

Ще одна перевага GH, це допомагає відновлюватися швидше після травм.
Коли ви зустрічаєтеся з цім в нашій справі, ви розумієте, що таким як були вже не будете стовідсотково, але, як ми знаємо через різницю між ростерською платнею та платіжним листом, ми заробляємо більше грошей перед живою публікою, то ж ми в біса вмотивовані в тому, що б якомога швидше відновитися. І ця штука допомагає саме з цім.

А зараз. Ви знаєте за звичайних атлетів на допінгах, чого не було в мій час у WWE, але я відчуваю, про що ви думаєте.

Ви думаєте: «Мейвен! А що ти приймав щоб так ефектно виглядати?»
То ж я вас не розчарую. Давайте розкрию, а що саме я приймав, і, ще дещо. що може вас трохи здивувати. Найчастішим, що я приймав, було це – Xanavar. Дуже популярне серед жінок також. Це допомагає жіночим м’язам виглядати краще, стрункіше, молодше. І також це відносно менш руйнівне для тіла. То ж це був мій пріоритет в комбінації з Winstrol. Більшість людей, яки приймають або збираються щось приймати, також додають до цього отой тестостерон. Але з якоїсь причини я мав кращий результат лише із цими двома. Можливо тоді я мав найкращий рельєф м’язів за все своє життя. Може ви думаєте, я заливаю?

Я прийшов до вас з доказами. Я покажу вам різницю між тим яким був і яким я став, приймаючи лише ці два препарати. Подивіться на фото.

Фото зліва. Коли я перший раз потрапив у WWE, я виглядав так. Це ось так я виглядав на першому своєму промо. Тут я нічого не приймаю ще.

Через 18 місяців, я зробив фото на моєму другому промо. І це фото з правого боку. Самі вирішуйте, чи воно того вартувало. Я вважаю, що вочевидь не досягнув би ціх результатів без препаратів.

А що там було за лаштунками на рахунок цього? Чи було це неприйнятним, коли хлопці говорили про це, чи уникали цього? Взагалі-то ні, але це ну не було тим, про що більшість хлопців могли вільно розмовляти. Можна було спитати у когось щось на зразок «Ей, що приймаєш?», і пару раз це запитали в мене. Хтось подивився і запитав, на чому я? Я сприйняв це як комплімент. Це не було ж чимось поганим, це ж привід для того, щоб пишатися? Це ж говорить, що мій результат, який я хотів, бачать на власні очі не лише я? Все це я робив в комфортних умовах, в себе вдома. І я ніколи не бачив щоб хтось за лаштунками сцени робив ін’єкції чи возився із шприцями, чи щось на кшталт цього.

Ще одне питання, яке я постійно чую:«Мейвен! А це прийнятно для WWE?»
Ну, відповідь на це.. Технічно, ні.
Від нас цього не вимагали і не очікували. По факту, в багатьох хлопців, включаючи мене, було зауваження в контракті, що WWE може розірвати його через вживання нелегальних препаратів в будь який час. І вони можуть тестувати нас на це в будь-який час. Я пам’ятаю, пару років я був протестований на це кілька разів на рік, а кілька інших років я був протестований раз на місяць. Тест був дуже простий. Вони зазвичай попереджали мене про це десь за годину: «Привіт, Мейв, зустрінемося біля буфету?» Ми зустрічалися, вони простягали мені кухоль, я повертався з ним до наших стендів з мерчем і передавав його, навіть не міркуючи про це зайвий раз. Десь через тиждень вони підходили і казали мені: «Привіт, ми отримали твої результати. в тебе все добре» чи «Привіт, ми отримали твої результати. Не дозволь ось цім речам вийти з під контролю». Але ніколи не було відчуття, що моя робота може постраждати через це. Я пам’ятаю, що декілька хлопців були звільнені через це, але я особисто думаю, це таким чином у той час WWE просто звільнило їх.

Моя ж особиста точка зору… Коли я виглядав так, як на фото з правого боку – я мав більше шансів потрапити на ТV. Чи я можу це довести? Ні. Але я також знаю, якими були оточення і культура цього в ті дні. Насправді я неймовірно захоплююся тим, що зараз реслінг і взагалі культура реслінгу, не лише у WWE, але й світова, йде іншим шляхом.Не стверджую, що я б зробив інший вибір. Я себе знаю. Не зробив би. Це гарний шанс, що речі на зразок ціх дадуть мені сильний підтримуючий поштовх.

Я прийняв цю угоду, яку мені запропонували. І, що тут найбільш важливо, я уклав угоду з собою і погодився з усіма наслідками, які вона з собою несе. Я не скажу, що я не відчуваю жалкувань. Звісно, всі ми за чимось жалкуємо. Але про мої топ-10 жалкувань у моїй WWE кар’єрі побалакаємо вже іншим разом!
⚡ Свіжі новини в Telegram-каналі, наш новий проект LEGкомысленный RUSev

Крутий контент на YouTube.



Информация
Посетители, находящиеся в группе Гості, не могут оставлять комментарии к данной публикации.