Rebellion 2024


  • Кріс Бей, Ейс Остін і Леон Слейтер перемогли The ​Rascalz (Майрон Рід, Трей Мігель і Захарі Венц) – ВИБІР РЕДАКЦІЇ;
  • Ларедо Кід переміг чемпіона цифрових медіа Крейззі Стіва в матчі з титулом на кону – ВИБІР РЕДАКЦІЇ;
  • світові чемпіонки нокаутів у командних боях Spitfire (Дані Луна та Джоді Трет /з Ларсом Фредеріксеном) перемогли Decay (Розмарі та Джессіка Хевок) у матчі з титулами на кону;
  • чемпіон Х-Дивізіону Мустафа Алі переміг Джейка Самтінга в матчі з титулом на кону – ВИБІР РЕДАКЦІЇ;
  • Річ Суонн (з ЕйДжеєм Френсісом) переміг Джо Хендрі;
  • Френкі Казаріан переміг Еріка Янга у матчі Full Metal Mayhem;
  • Сантана переміг Стіва Макліна;
  • чемпіони світу в командних The System (Брайан Майєрс і Едді Едвардс /з Алішею) перемогли боях Speedball Mountain (Майк Бейлі і Трент Севен) у матчі з титулами на кону – ВИБІР РЕДАКЦІЇ;
  • Джош Александер переміг Алекса Хаммерстоуна в матчі останнього стоячого на ногах;
  • світова чемпіонка нокаутів Джордін Грейс перемогла Стеф Де Лендер (з Джоном Скайлером та Джейсоном Хотчем) у матчі з титулом на кону;
  • чемпіон світу у важкій вазі Муус переміг Ніка Немета в матчі з титулом на кону.
    ⚡ Свіжі новини в Telegram-каналі, наш новий проект LEGкомысленный RUSev

    Крутий контент на YouTube.



  • Коментарів 1

    Офлайн
    Шоу повністю відповідає приказці "почали за здравіє...".
    Хоча зробити ремарку щодо виборів редакції. Цю оцінку я додаю не за сукупністю параметрів, а суто за спортивною складовою і видовищністю у вакуумі. Тобто матчі, які можна дивитися, не знаючи ні про сюжет, ні про білд-ап.
    Бо у оупенера, наприклад, взагалі нема білд-апу і претензії до вибору переможців і т. д.

    Шоу дуже круто починалося, хоча й були проблеми. З тим же ФММ, де матч закінчився, найімовірніше, раніше строку, а можливо, й не з тим результатом після того, як Янг внаслідок капасітора впав головою на стіл, від чого йому майже відірвало вухо. Тут ніхто не застрахований, буває всіляке, але було багато дуже дивних рішень за букінгом, які збільшувалися, як сніговий ком, і вилилися в абсолютно дикий матч за чемпіонство нокаутів.

    Ну, це було щось настільки страшне, що я не знаю. Просто дурний сон. Інакше, ніж "Рестлманією для жебраків" це й назвати не можна. І це ще починаючи з конченого білд-апу. Але білд-ап білд-апом, але він був другорядним, порівнюючи з тим, що відбувалося на рингу.
    Але я все ж перекажу все ж і білд-ап, для тих, хто не знає. Просто для визначення першої претендентки ставлять масовий матч 8-4-1, серед учасників беруть чувіху, яка двічі колись виступала на шоу (поразки), замінюють нею слот Еш бай Елеганс, у якої по сюжету тоді заболіла щелепа (!), віддають їй перемогу через втручання Метта Кардони (!), потім підписується контракт, відбувається ППВ, де вже Кардона не виходить з підопічною, але чомусь приходять прихвосні Мустафи Алі "Гуд Хендс" (!), гаразд, проковтнули... Починається матч, вирубають суддю, гудхендівці вилазять на ринг і починають бити Джордін, попустно перевдягаючи Хотча суддею, але, коли справа доходить до утримання, гасне світло, а коли вмикається, з'являється ПКО (!!!), який розносить лиходіїв, але тим на поміч приходить Кон (!!!), ЗНОВУ ЗГАСАЄ СВІТЛО В ЗАЛІ (!!!!!!!!111111111), вмикається – на рингу Семі Калліхан, який остаточно розставляє важелі на терезах. Це найтупіший матч за букінгом за всю історію компанії, мабуть. Хтось побачив мейн рестлманії і вирішив зробити свою на мінімлочці. Абсолютно незрозумілі мотиви всіх причетних!

    І в кінці ще був мейн, у якому не тільки зійшлися абсолютно незіграні супротивники, у яких була мінімальна хімія у взаємодії, але й знайшлося місце дебільним рішенням букінгу. Ви будете сміятися, але світло згасло знову... і в компанію повернувся джоббер з ВВЄ і АЄВ, який легко уклав чемпіона і якого чомусь очконули бити інші системівці, які стояли за канатами на рампі.

    Там ще був схожий на жіночий за сценарієм (але не так все сумно) матч Хендрі зі Суонном, який закінчився якоюсь порнухою прямо на рингу від корешків Френсіса.
    Ще засмутив матч Александра з Хаммерстоуном. Найгірший з їхніх 3. Але цей тип матчу практично завжди нудний.
    Коротше, рекомендую до перегляду – наприклад, чоловічі командники всі дуже круті, але після матчу Александрів можна вимикати (а можна й перед ним, якщо бачили інші 2: цей поступається попереднім у рази).

    Информация
    Посетители, находящиеся в группе Гості, не могут оставлять комментарии к данной публикации.