AEW Rampage 20.04.2024

AEW Rampage 20.04.2024

  • Роб Ван Дам виграв 4-сторонній матч знищення:
    - Ісайя Кессіді (з Марком Квіном) знищив Лі Джонсона;
    - Командер (з Алексом Абрахантесом) знищив Ісайю Кессіді;
    - Роб Ван Дам знищив Командера;
  • Юка Саказакі перемогла Емі Сакуру – ВИБІР РЕДАКЦІЇ;
  • Метт Менард, Роккі Ромеро та Кайл О'Райлі перемогли The Undisputed Kingdom (Метт Тейвен, Родерік Стронг та Майк Беннетт) – ВИБІР РЕДАКЦІЇ!
    ⚡ Свіжі новини в Telegram-каналі, наш новий проект LEGкомысленный RUSev

    Крутий контент на YouTube.



  • Коментарів 1

    Офлайн
    Який шикарний випуск.
    Ну, це ідеально було від і до. Діамант.
    Оупенер – уважили дядька нарешті.

    От весь час відбуваються срачі, що в АЄВ ставка на рестлінг, а сюжети в них другорядні. Але навіть класний зі спортивної точки зору рестлінг рестлінгу різниця. Усе одно концепція і сюжет накладають свій відбиток.
    І виходять дві японські дівчини, які взагалі не мають сюжету й видають кращий жіночий матч за всю історію компанії. Там придратися можна хіба що до пришвидшеної кінцівки та сдрегон сліпера в недодачу (але то й режисеру трансляції можна пред'явити). Але настільки круто все, що не хочеться.
    Сакура взагалі поганих матчів не має після переїзду в компанію на постійній основі. Єдина, кого вона не змогла витягти на "сматрібєльний" матч – Уіллоу Найтінгейл. А так будь-яку колоду перетворювала на Буратіно! =)
    А Юка – просто скарб. Від самої першої появі в захваті від неї. Сподіваюся, що вона отримає свою винагороду, на постійній основі приєднавшись до промоушену. Я розумію, що Емі нічого не світить, що вона більше в статусі граючого тренера виступає, але Юка повинна отримати найкраще майбутнє в компанії. Якщо ні, то керівництво можна вважати лошпеками останніми.
    Не знаю, як там з англійською, але, якщо проблема є, то можна менеджера дати. Он Пентагон скільки років в США непогано крутиться, чемпіоном світу навіть був, а англійською ні бе, ні ме.

    Мейн теж офігезний. Пред'явити можна хіба що, що абсолютно рандомний (та й що там: 2 джобера серед них) збір рестлерів "уробив" головну хілівську команду компанії в півноги. Але які емоції на арені. Драйв матчу.

    Ну, і сюжет Паркера і Сохо зарядив нормульово. Як тільки викручуватися будуть тепер? Чи вони реально вже пара й дитинча справжнє намічається?
    Якщо так, то радий за них. 💕
    До речі, в тому випуску тільки перемоги Анджело бракувало до вибору редакції. Результат зіпсував тоді чудовий емоційний бій.

    Коротше, рекомендую випуск всім, хто дивиться все й хто періодично наскакує дивитися. Благо, Рампага все ще найкраще для перегляду шоу через свою довершену довжину.

    Информация
    Посетители, находящиеся в группе Гості, не могут оставлять комментарии к данной публикации.