WrestleMania XL (2024)



День № 1 (субота)

• світова чемпіонка Рія Ріплі перемогла Беккі Лінч у матчі з титулом на кону;
• A-Town Down Under (Остін Теорі та Грейсон Уоллер) виграли командні титули Smackdown, а Awesome Truth (Ар-Труз та Міз) виграли командні титули RAW у 6-сторонньому матчі з розділення беззаперечних командних титулів у беззаперечних чемпіонів у командних боях The Judgment Day (Деміан Пріст та Фінн Балор), #DIY (Джонні Гаргано та Томмазо Чіампа), The New Day (Кофі Кінгстон та Ксав'є Вудс) і New Catch Republic (Піт Данн та Тайлер Бейт) – ВИБІР РЕДАКЦІЇ!;
• Рей Містеріо Мол. та Андраде Альмас (з Хоакіном Уайлдом, Крузом Дель Торо, Карліто та Зеліною Вегою) перемогли Брудного Дома та Сантоса Ескобара (з Анхелем Гарзою, Електрою Лопез та Умберто Каррильо);
• Джей Усо переміг Джиммі Усо;
• Джейд Каргілл, Наомі та Б'янка Белейр перемогли Дакоту Кай, Аску та Каірі Сейн;
• Семі Зейн переміг інтерконтинентального чемпіона Гюнтера в матч із титулом на кону;
• The Bloodline (Скеля та Роман Рейнс /з Полом Хейманом) перемогли Коді Роуда та Сета Роллінса – ВИБІР РЕДАКЦІЇ!

День № 2 (неділя)

• Дрю МакІнтайр переміг чемпіона у важкій вазі Сета Роллінза в матчі з титулом на кону;
• Деміан Пріст просквошив світового чемпіона Дрю МакІнтайра в матчі з титулом на кону;
• Боббі Лешлі, Монтез Форд та Анджело Доукінс перемогли The Final Testament (Акам, Резар та Керріон Кросс /зі Скарлетт та Полом Еллерінгом) у філадельфійській вуличній бійці зі спеціальним суддею Буббою Реєм Дадлі;
• ЕлЕй Кнайт переміг ЕйДжея Стайлза;
• чемпіон США Логан Пол переміг Ренді Ортона та Кевіна Оуенса в матчі з титулом на кону;
• Бейлі перемогла чемпіонку WWE Ійо Скай в матчі з титулом на кону;
• Коді Роудс переміг беззапереченого чемпіона всесвіту Романа Рейнса (з Полом Хейманом) у матчі за правилами Bloodline із титулом на кону – ВИБІР РЕДАКЦІЇ!
⚡ Свіжі новини в Telegram-каналі, наш новий проект LEGкомысленный RUSev

Крутий контент на YouTube.



Коментарів 2

Офлайн
Мейн 2-го дня був прям 🔥🔥🔥

Офлайн
Найкраща манія з тих, які були з моменту мого безпосереднього перегляду ВВЄ (2008).
По результатам взагалі ідеальна.
Зайвих матчі лише 2. І обидва в перший день. Жіночий 3 на 3 і чергова Усня. =)
Ну, і кінцівкі матчів Бейлі проти Скай і ЕлЕя проти ЕйДжея якісь неакцентовані. Таке відчуття, що зарано закінчили, чи не в тих ситуаціях, чи не тими прийомами. Але я багато ілюзій щодо Стайлза давно не маю. Людина просто заколачує бабло від самого дебюту в промоушені, що сам завжди чесно й підкреслює. Ні про яку самоповагу у його букінгу взагалі не йдеться.
Кінцівку ще чоловічого 3 на 3 затягнули, але винен все ж стіл. Дадлі в цім матчі – зірка.
А ще не дуже сподобалося, що Рею навіть з тушою Андраде в команді дали якусь мутну перемогу. І так ЛВО принижують цілорічно в тому ф'юді, так навіть з кабаном в команді вони перемогли через втручання ще більших кобанців.
Мейни обидва – 🔥. Кожна деталька чудова. Один лише Роллінс, який так довго виходив під музику Щита і пішов спати після супермен панча, не встигши й гавкнути, чого вартий. Щоправда, потім він практично став причиною результату, але то випадково. Його заслуги там нуль. Просто затуп колишнього чемпіона.
За розділення командних титулів – краса! Хоч якось Ар-Труза уважили.
А сюжет з МакІнтайром взагалі діамантово розіграли. Як приємно було дивитися, як збивають пиху з морди, яка щойно сиділа на кортах й бикувала на коментаторському столі. Цукерочка!
Ну, і, найголовніше, дуже потішив діалог (моду помилятися, і то сказав хтось один, але здалося, що кілька голосів) коментаторів під завісу шоу, який напевне не всі дочекалися:
- Про-рестлінг повернувся!
- Про-рестлінг прекрасний.

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гості, не могут оставлять комментарии к данной публикации.