Дайджест на 27.01.2024



- Після нових звинувачень у сексуальному насильстві та торгівлі людьми співзасновник WWE Вінс МакМен подав у відставку з посади виконавчого голови TKO, який володіє WWE та UFC.

- Пізніше PWInsider повідомляє, що за лаштунками WWE відчувається полегшення після відходу МакМена з TKO. У компанії є люди, які відчували, що Вінс був “чорною хмарою, що нависла над усім”, навіть коли він не брав особливої ​​участі, і вони раді, що він нарешті пішов.

- Також за словами інсайдера, в WWE вірять, що Endeavour наведе порядок і позбавиться всіх, хто близький до МакМена, щоб почати все з “чистого аркуша”.

- Згідно Fightful Select, перед тим, як Трініті Фату (Наомі) покинула TNA, вона повідомила людям, що повертається до WWE, і схоже, що це може статися на Royal Rumble.

- Тим часом, джерело у WWE висловило Fightful сумнів щодо повернення Саша Бенкс у WWE на Royal Rumble.

- Згідно з Wrestling Observer Newsletter, в AEW вірять, що Мерседес Моне (Саша Бенкс) та Казучіка Окада “скоро почнуть” працювати в компанії. Що стосується Мерседес, то “ходять чутки, що її дебют буде дуже широко розрекламовано, і це оголошення може бути невдовзі”.

- The Wrestling Observer також зазначив, що матч між Рія Ріплі та Беккі Лінч за жіноче чемпіонство на WrestleMania 40 "запланований на кілька місяців" і "все ще в розкладі". Це робить Лінч фаворитом на перемогу у жіночому Royal Rumble.

- Дейв Мельцер вважає, що новий призначений головний операційний директор AEW Коша Ірбі (раніше він був регіональним директором живих подій WWE) спробує покращити погані продажі квитків AEW, замовляючи “більше шоу на основних ринках” та “менше шоу у таких місцях, як Босьє-Сіті, штат Луїзіана, або Саванна, штат Джорджія”.

- Мерч, присвячений перемозі Вінса МакМена в Royal Rumble 1999 року, була доступна для продажу на стадіоні Raymond James в Тампі в четвер, але PWInsider повідомляє, що до ранку п'ятниці її вилучили з магазину WWE.
⚡ Свіжі новини в Telegram-каналі, наш новий проект LEGкомысленный RUSev

Крутий контент на YouTube.



Коментарів 1

Офлайн
Щодо мерчу це взагалі підлість.

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гості, не могут оставлять комментарии к данной публикации.