Не стало легендарного Кіллера Хана

Не стало легендарного Кіллера Хана

New Japan Pro Wrestling оголосили про смерть Кіллера Хана (справжнє ім'я: Масаші Озава) у віці 76 років. Місцеві ЗМІ в Японії повідомляють, що Хан втратив свідомість, перебуваючи в своєму барі в п'ятницю. Причиною його смерті називають розрив артерії.

Офіційне повідомлення NJPW:

«Колишній борець Масаші Озава, більш відомий фанатам боротьби як Кіллер Хан, помер 29 грудня після того, як знепритомнів у своєму барі в Токіо. Йому було 76 років.

Після тренувань сумо в знаменитій стайні Касукано Озава приєднався до JWA у січні 1971 року. Оскільки він мав вражаючі 195 см зросту, на нього було покладено великі надії, коли він приєднався до New Japan Pro-Wrestling у 1973 році. У 1978 році під час екскурсії до Мексики він вирішив взяти образ, натхненний монгольською тематикою. У підсумку це зумовило надзвичайно успішну кампанію в Америці в 1979 році як Кіллер Хан.

Хан перейшов у WWF у 1980 році й після сумнозвісної травми коліна Андре Гіганта миттєво став провідним хілом організації, після чого почалися великі матчі проти Халка Хогана.

Повернувшись до NJPW, він продовжив виступи на найвищому рівні, як і за кордоном. Його вплив відчувається й сьогодні, зокрема його фірмові монгольські чопи в наступні роки використовувалися безліччю провідних виконавців, серед яких Хіройоші Тензан, Грейт-О-Хан та інші.

У квітні 1982 року на п'ятій серії MSG Антоніо Інокі був змушений відмовитися від участі через травму правого коліна. Інокі призначив Хана на своє місце у фіналі з Андре, і результатом став захоплюючий матч, у якому Хан піднявся в статусі незважаючи на поразку.

У 1983 році Хан приєднався до Рікі Чошу у впливовому угрупуванні Ishingun. Звідти він пішов слідом за Чошу до Japan Pro-Wrestling у 1985 році, де боровся на всеяпонському рингу, а також повернувся до WWF. Хан пішов із професійної боротьби в листопаді 1987 року в Нью-Джерсі, перш ніж керувати численними барами та ресторанами в Токіо».
⚡ Свіжі новини в Telegram-каналі, наш новий проект LEGкомысленный RUSev

Крутий контент на YouTube.



Информация
Посетители, находящиеся в группе Гості, не могут оставлять комментарии к данной публикации.