Дайджест на 24.10.2023


• Борець AEW Райан Немет оголосив раніше, що возз’єднається зі своїм братом і колишньою суперзіркою WWE Дольфом Зігглером (Нік Немет) на майбутньому живому шоу Hunkamania, що відбудеться 24 листопада в Чикаго (Іллінойс). Хто стане їхніми опонентами поки що не уточняється.

• Скотт Гарланд, більш відомий під іменем Скотті Ту Хотті, підтвердив, що наразі працює продюсером у AEW. Чутки про його роботу на цю компанію з'явилися ще влітку, але підтвердження було отримано лише зараз.
До того Гарланд з 2016 до 2021 року працював тренером у NXT, після чого попросив звільнити його й до влаштування продюсером у AEW виступав на незалежній рестлінг-сцені.

• Як повідомив у свіжому випуску Wrestling Observer Radio Дейв Мельцер, WWE дуже зацікавилося Уіллом Оспреєм і докладає всіх зусиль, щоб підписати рестлера у свою стайню після закінчення його контракту з New Japan Pro Wrestling на початку наступного року.

• Скотт Д'Амор підтвердив, що шестисторонній ринг не буде повернено разом зі зворотнім ребрендингом TNA. Питання піднімалося й обговорювалося з талантами. І всі вони визнали, що такий ринг дуже незручний, що може відбитися на безпеці та здоров'ї атлетів.

• Барон Корбін зізнався, що мріє зіграти у фільмі жахів. Нещодавно він проходив прослуховування на роль у фільм Ілая Рота «День Подяки», але, імовірно, не отримає цієї роботи.
⚡ Свіжі новини в Telegram-каналі, наш новий проект LEGкомысленный RUSev

Крутий контент на YouTube.



Информация
Посетители, находящиеся в группе Гості, не могут оставлять комментарии к данной публикации.