Дайджест на 19.10.2023


• Netflix збирається випустити документальний фільм про Вінса МакМахона, виконавчим продюсером якого стане Білл Сіммонс із The Ringer, а режисером – Кріс Сміт. Під час нещодавнього виступу на SI Media Сіммонс поділився оновленою інформацією про перебіг роботи над документальним фільмом. На думку продюсера, на фільм можна очікувати вже на початку 2024 року. Крім того, він зазначив, що байопік буде розділений на частини.

• Нещодавно звільнений з WWE Метт Ріддл зареєстрував нову торгову марку найширшого використання в рестлінгу – King of Bros.

• Дебютант WWE Джейд Каргілл, яка з'являлася на обох флагманських шоу WWE, здається, визначилася, де продовжить кар'єру. У соцмережах вона написала, що їй дуже личить червоний.

• Нещодавно власник NWA Біллі Корган повідомив, що знайшов канал, на якому виходитиме його шоу. За інформацією Haus of Wrestling, це буде один з каналів мережі CW Network, де вже виходять шоу іншого промоушена – Women of Wrestling.
Останні, до речі, мають неочікувано дуже гарну аудиторію, що перевищує навіть перегляди Impact Wrestling на AXS TV – від 250 000 до 450 000 переглядів.

• На останньому Dynamite Стінг прочитав промо, у якому сказав, що проведе свій останній матч на AEW Revolution у 2024 році. Дата і місце ще невідомо, але зазвичай це шоу проводиться в районі березня.
⚡ Свіжі новини в Telegram-каналі, наш новий проект LEGкомысленный RUSev

Крутий контент на YouTube.



Информация
Посетители, находящиеся в группе Гості, не могут оставлять комментарии к данной публикации.