Чергові чистки у WWE?


1. Як повідомляє PWInsider, президент WWE Нік Хан розіслав усім співробітникам WWE електронні листи про те, що компанія проведе звільнення у зв'язку з завершенням угоди з Endeavour.

Співробітників WWE попросили працювати віддалено у п'ятницю, щоб відділ кадрів міг повідомити про звільнення у приватному порядку.

2. Першим, про кого відомо, став виконавчий віце-президент з розвитку та медіа – Джеймі Хоровітц.

3. За словами PWInsider, вважається, що ростер WWE, виробнича команда, продюсери, тренери не будуть частиною сьогоднішніх скорочень.

4. WWE звільнила чотирьох топ-менеджерів у п’ятницю вранці після запуску TKO Group Holdings на початку цього тижня. Також було зроблено багато інших скорочень.

Відповідно до звіту Wrestling Observer Newsletter, генеральний директор Endeavour Арі Емануель заявив, що компанія планує скоротити витрати WWE на 50–100 мільйонів доларів, щоб збільшити прибутковість.

Варто зауважити, що коли Endeavor придбала UFC у 2016 році, були зроблені аналогічні скорочення, серед яких і гучні звільнення топ-менеджерів компанії. Ці скорочення були обмежені офісом і не стосувалися виконавців. Однак на витрати талантів було встановлено більш жорстке обмеження.

Endeavour не сильно втручався в управління фактичним продуктом після придбання UFC, і це, ймовірно, буде й у випадку і з WWE.

Іншими словами, продукт WWE, ймовірно, здебільшого залишиться незмінним.
⚡ Свіжі новини в Telegram-каналі, наш новий проект LEGкомысленный RUSev

Крутий контент на YouTube.



Коментарів 1

Офлайн
Іншими словами, продукт WWE, ймовірно, здебільшого залишиться незмінним

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гості, не могут оставлять комментарии к данной публикации.