Не стало Брея Уайатта


Про смерть Віндхема Ротунди повідомив Тріпл Ейч, отримавши інформацію від батька рестлера, легенди зали слави WWE Майка Ротунди.

Віндхем Ротунда дебютував у WWE у 2010, спочатку як учасник оригінального NXT, а потім як один з членів угрупування Nexus. В 2011 він повернувся у FCW, а у 2012 дебютував у оновленому NXT як Брей Уаятт зі своїм угрупуванням «Сімʼя Уаятта», до якої входили Ерік Роуен та Люк Харпер.

У 2013 «Сімʼя Уаятта» дебютувала в основному ростері WWE, і з того часу Ротунда став дворазовим командним чемпіоном, всесвітнім чемпіоном та чемпіоном WWE, вигравши титул у Джона Сіни всередині Elimination Chamber.

Fightful повідомив, що на початку року Ротунда захворів на COVID-19, який загострив проблеми з серцем. Рестлер йшов на поправку, і очікувалось його скоріше повернення, однак 24 серпня за американським часом у Віндхема стався серцевий напад, від якого він і помер.

У Віндхема залишилось четверо дітей.

P. S. PWInsider повідомляє, що WWE готує запуск продажу мерчендайзу, прибуток від якого повністю піде сім'ї екс-чемпіона WWE.
⚡ Свіжі новини в Telegram-каналі, наш новий проект LEGкомысленный RUSev

Крутий контент на YouTube.



Коментарів 4

Офлайн
Світла пам'ять.

Офлайн
Нехай спочиває з миром.

Офлайн
Просто нема слів...
Спочивай з миром.

Офлайн
Яка сумна новина cry
У реслінгу тебе буде не вистачати.

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гості, не могут оставлять комментарии к данной публикации.