Impact Wrestling 01.06.2023


  • Едді Едвардс переміг Юю Уємуру;
  • oVe (Семі Калліхан та Джейк Кріст) перемогли Decay (Блек Таурус та Крейззі Стів);
  • Трініті перемогла Саванну Еванс (із Джаєм Відалом і Жизель Шо);
  • Джоді Трет перемогла Дані Луну;
  • Motor City Machine Guns (Алекс Шеллі та Кріс Сейбін) перемогли SUBCULTURE (Марк Ендрюс та Флеш Морган Вебстер) – ВИБІР РЕДАКЦІЇ.
    ⚡ Свіжі новини в Telegram-каналі, наш новий проект LEGкомысленный RUSev

    Крутий контент на YouTube.



  • Коментарів 1

    Офлайн
    Радий поверненню Кріста і відродженню огайців. Але "Розпад" шкода. Програш за програшем. І все одно у ф'юді вболіваю за "Дизайн", а не за Калліхана.
    Дуже сподобалася Луна. А от Трет у першому "усвідомленому" матчі була дуже бліда. На фоні Дані дуже прісно виглядала. І в кінці неясно було, чи то вона коронку не змогла провести, чи то інший прийом. Коментатори наче сказали таку саму назву, як у коронки, але я особливо не вслухався в попередні рази. Що то, що це – щось Ф... Відсилка до леснарівської коронки.
    Знову кльові віньєтки з Келлі. Про неї варто зняти якесь кіно, хоча б короткометражне, у стилі Лінча. Чому саме його? Просто ролики з акцентом на колір, музика схожа у них і на виході, підкреслена чуттєвість і хвилюючість героїні. І Елісон Лі теж взяти (просто вона схожа на типових актрис у фільмах Лінча %)).
    Мейн-івент дуже класний, щоправда стилістика більш АЄВ пасує.
    Хотілося, щоб "Субкультуру" підписали всім складом. Вебстер особливо прикольний. Виглядає як кучерявий Орандж Кессіді, який став ботаном. smiley

    Информация
    Посетители, находящиеся в группе Гості, не могут оставлять комментарии к данной публикации.