Дайджест на 27.04.2023



- WrestleVotes повідомляє, що Сет Роллінз є «провідним кандидатом» від Тріпл Ейча на виграш нового чемпіонства світу WWE у важкій вазі. Є «дуже велика ймовірність», що Роллінз стане новим чемпіоном саме у Night of Champions.

- За словами Джастіна Баррассо зі Sports Illustrated, введення нового поясу було ідеєю Тріпл Ейча. Гравець, як повідомляється, вважає, що на RAW потрібен титул чемпіона світу, тому Баррассо додав, що "буде шоком, якщо Роман Рейнс та його титули не залишаться на SmackDown”.

- WRKD Wrestling у Твіттері повідомили, що Біг І, за чутками, повернеться під час майбутнього драфту.

- У статті Fightful Select про зміни, які Вінс МакМен вніс до Raw цього тижня, йдеться, що запланований матч Пайпер Нівен та Кендіс ЛеРей був скорочений, як і сегмент, який Нівен та ЛеРей збиралися провести з Тріш Стратус. Їх матч був замінений Street Profits проти Седріка Олександра та Шелтона Бенджаміна.

- За словами Браяна Альвареза, після того, як Інді Хартвелл отримала травму під час мейн-івента у вівторок, офіційні особи NXT змінили кінцівку, щоб Тіффані Страттон виграла жіноче чемпіонство NXT, але повернулися до початково плану, коли Хартвелл змогла повернутися до рингу.

- На додаток до травми Інді, Альварес розповів, що Грейсон Воллер також отримав травму під час кінцівки на Spring Breakin, тому його матч з Кармело Хейсом швидко завершився. Однак, ще невідомо, який ступінь травми у Воллера.

- Згідно з PW Insider Elite, Pretty Deadly будуть на SmackDown цієї п’ятниці. Це остаточна ознака того, що Кіт Вілсон і Елтон Прінс будуть викликані на драфт WWE. Кажуть, що Кора Джейд також “у черзі” за підвищення після того, як вразила під час свого виступу на Main Event цього тижня.

- Президент WWE Нік Хан надіслав лист усім співробітникам, у якому сказано повернутися на повний робочий день до 1 травня. PWInsider отримав копію листа, а також поспілкувався з працівниками, які не були задоволені цим, оскільки вони вже відчувають стрес через страх звільнень після укладення угоди з Endeavour.

- Вілл Оспрей в інтерв’ю DAZN підтвердив, що його контракт з NJPW закінчується в лютому 2024 року.
⚡ Свіжі новини в Telegram-каналі, наш новий проект LEGкомысленный RUSev

Крутий контент на YouTube.



Коментарів 3

Офлайн
Напевно після драфту буде хвиля звільнень

Офлайн
Коли це Біг І був чемпіоном?

Офлайн
Цитата: Sy Niy Pank
Коли це Біг І був чемпіоном?

Ну, коли ще титулами володів хоч хтось, крім Рейнса.

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гості, не могут оставлять комментарии к данной публикации.