Дайджест на 24.04.2023



- Fightful Select зазначає, що, як і минулі роки, зірок не інформують заздалегідь, під який бренд вони будуть обрані під час драфту.

- Також вони додали, що Роберт Руд, оскільки йому не зробили операцію до грудня минулого року, “очікується, що він буде відсутній досить довго”.

- Як повідомляє PWInsider, останнім часом не було жодного слова щодо реабілітації Ей Джей Стайлза, і ні слова про те, щоб його помітили в Performance Center або на виїзді з WWE.

- Щодо зміни назви майбутнього шоу WWE у Саудівській Аравії з King & Queen of the Ring на Night of Champions, ця причина, згідно WON, "буде пояснена після Backlash у Пуерто-Ріко".

- Джонні Гаргано, як нагадує Fightful, знову загострив травму плеча, яку він отримав на грудневому хаус-шоу перед зустріччю з Грейсоном Воллером на Stand & Deliver. Джонні займається фізіотерапією, намагаючись уникнути операції, і немає жодного слова про його повернення.

- За словами PWInsider, Рей Фенікс був відсутній в екранах AEW через деякі травми, але у нього заплановано шоу AAW в Чикаго 6 травня, і це може ознаменувати його повернення на ринг.
⚡ Свіжі новини в Telegram-каналі, наш новий проект LEGкомысленный RUSev

Крутий контент на YouTube.



Информация
Посетители, находящиеся в группе Гості, не могут оставлять комментарии к данной публикации.