Важливі події, які відбулися на NJPW Battle in the Valley 2023



Сьогодні NJPW провели своє американське шоу Battle In The Valley 2023, де відбувся матч КАЇРІ проти Мерседес Моне за жіноче чемпіонство IWGP.

Моне у своєму дебютному матчі в New Japan змогла перемогти КАЇРІ трохи менше, ніж 30 хвилин, і стала другою в історії жіночою чемпіонкою IWGP.



Варто зазначити, що екс-Саша Бенкс провела в особливій атирі, вшанувавши пам'ять реслерше Stаrdom Хані Кімурі, яка померла 3 роки тому через кібербулінг.



Крім цього, походу матчу Мерседес зробила відсилки на свою подругу Бейлі, провівши Bayley-To-Belly, а також на свого кумира Едді Герреро. До речі, сама Бейлі відвідала шоу у Сан-Хосі, щоб підтримати Мерседес.



Джей Вайт програв свій матч Едді Кінгстону, і змушений покинути NJPW згідно з умовами. Новим лідером Bullet Club, швидше за все, стане Девід Фінлі, адже він побив Вайта після матчу і пообіцяв захопити світ реслінгу (OF COURSE!)



Щодо Вайта, нещодавно Дейв Мельцер повідомив, що Вайт міг би перейти або в AEW, або в WWE, проте WWE прямо зараз прагне підписати “найкращого вільного агента.” І, судячи з усього, це Кенні Омега, проте ще не дуже зрозуміло, коли закінчиться його угода з AEW.
⚡ Свіжі новини в Telegram-каналі, наш новий проект LEGкомысленный RUSev

Крутий контент на YouTube.



Информация
Посетители, находящиеся в группе Гості, не могут оставлять комментарии к данной публикации.