Дайджест на 09.02.2023


• Джон Бредшо Ленгфілд більше не з'явиться на телебаченні. Після чергового програшу Барона Корбіна на останньому RAW його менеджер відмовився співпрацювати з підопічним, оскільки той ганьбить його своїми безкінечними програшами. ДжейБіЕл не хоче, щоб його ім'я асоціювалося з Корбіном.

• Едді Кінгстон розкритикував останній випуск Dynamite. Суперзірка AEW розніс у соцмережах шоу, на якому виступає, після того як, за його словами, у двогодинній програмі тричі витратили час на те, щоб показати чемпіона компанії – МДжФа. Можливо, Кінгстон писав це, не виходячи зі свого екранного образу.

• Екс-рестлерші WWE Мерседес Моне (раніше відома як Саша Бенкс) і Триніті Фату (раніше – Наомі) були оголошені для виступу на Comic Con Emerald City в Сіетлі на 4 та 5 березня.

• Метт Кардона повідомив, що наприкінці минулого року хотів отримати права на ім'я Зак Райдер – псевдонім, з яким він багато років виступав у WWE. Того року добігали кінця права на торгову марку колишнього роботодавця, і рестлер хотів скористатися цим, щоб перехопити ім'я собі. Але компанія подовжила права, лишивши псевдонім за собою.
За словами виконавця, він не хотів використовувати ім'я для виступів, але в нього була ідея провести кінематографічний матч нового Метта Кардони проти старого Зака Райдера, а також випустити парні набори іграшок, які б містили обидві фігурки рестлера з різних епох.

• Метт Морган розповів, що під час контракту з WWE у 2002–2005 роках його готували, щоб представити третім братом Brothers of Destruction на ім'я Авель. На цьому наполягали Стефані МакМахон та Джонні Ейс. Але з різних причин він так і не дебютував у такому образі.

• Джонні Гаргано пригадав, що йому не раз доводилося виступати на інді-сцені на рингу в тюрмах. За словами рестлера, це було досить дико і зі справді моторошною атмосферою.
⚡ Свіжі новини в Telegram-каналі, наш новий проект LEGкомысленный RUSev

Крутий контент на YouTube.



Коментарів 1

Офлайн
Лайк за дайджест

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гості, не могут оставлять комментарии к данной публикации.