Royal Rumble 2023


  • Коді Роудс (№ 30) виграв королівську битву (останнім викинув Гюнтера (№ 1));
  • Брей Уайатт переміг ЕлЕй Кнайта;
  • чемпіонка RAW Б'янка Белейр перемогла Алексу Бліс у матчі з титулом на кону;
  • Рія Ріплі (№ 1) виграла жіночу королівську битву (останньою викинула Лів Морган (№ 2));
  • беззаперечний всесвітній чемпіон WWE Роман Рейнс (із Семі Зейном та Полом Хейманом) переміг Кевіна Оуенса у матчі з титулом на кону.
    ⚡ Свіжі новини в Telegram-каналі, наш новий проект LEGкомысленный RUSev

    Крутий контент на YouTube.



Коментарів 2

Офлайн
Ну таке (с)
Колись дивився всі ппв від вве повністю, потім тільки манію та рамбл, з часом навіть манії вже не всі бачив, а рамбли відрізнялися святковістю. Завжди чекаєш сюрпризів, але кілька років уже жодних сюрпризів (гаразд, по 1-2, але...).
По матчам:
1. Чоловіча битва, якщо не рахувати безсюрпризність, порадувала. Тут тобі і швидке знищення Леснара (для чого всі власне і зібралися), і чудова робота Пола на Роллінсі, ішикарний вхід у матч Еджа, і добрий переможець. Дарма, що ця перемога лише в піку АЄВ і не більше. Що ж, колос захитався, раз пішов на таке. Переконаний, що Коді тепер і виграє Манію. Але є і мінуси. Непоява Містеріо означає черговий кончений сюжет з ніколи-не-викинутим. А з огляду, що це маленький андердогистий Містеріо, то це буде дуже "інтригуюче і напружене" протистояння з Роудсом.

2. Матч, якого я чекав найбільше, але за який і найбільше боявся. По-перше, Дрейк – один з моїх найулюбленіших рестлерів і чудодий виконавець у всіх складових рестлінгу. По-друге, підводка до матчу дійсно була цікава. Що викликало побоювання? Те, що Уайатт не провів практично жодного матчу після повернення. А те, що матч поставили без дискваліфікації, змушувало замислитися, що жахливу форму будуть перекривати хардкором. Коли ж я побачив, як виглядатиме матч, то стало зрозуміло, що навіть не хардкором, а дивною формою п'яного махачу на дискотеці. Хардкору було мало, Кнайт тягнув лантух як міг, але Брей в неймовірно жахливій формі й хвилини його домінування тільки підтверджували думку. Коротше, краще б в кіно пішов чи підготувався якось краще. Розчарування повне.

3. Жіночий чемпіонський не осилив навіть фрагментарно – дивитися на матчі за участю Белейр вище за мої сили, перемотав.

4. Жіночий рамбл взагалі не вартий уваги. З того, що запам'яталося – серйозне домінування демедж контроля втрьох (для жіночих матчів - новинка) і скепсис щодо появи Челсі Грін. Я так сиджу, дивлюся її вихід і думаю: "Ну, ти й дурепа, Челсі". Челсі виходить і її відразу викидають (чи не найшвидше для жіночих матчів). Шикарне повернення. Згадалася приказка: подвійний удар – коли на граблі ще й насрано. Ще сподобалася МакКул. За часи активних виступів вона не виглядала так класно. Була якоюсь здихлею. А тут гарнюня така стала. Повернення Джакс – саме те, чого ми очікували від останньої учасниці. М-м-м! Оце й усе. А! Найголовніше. Організація – дно. Елімінації не оголошувалися не те що ринганонсером, а іноді й коментаторами. Ну, викинули, наприклад, Хартвелл... ХЗ хто така була.

5. Мейн не дуже сподобався. Інтриги було нуль, шкода тільки Оуенса. Таке відчуття, що він таки сильно вдарився головою об східці. Очікувалося афтепаті. Але, як на мене, все було звичайного рівня цього сторілайну. І проглядалося заздалегідь.

Жирний плюс: в обох битвах не було жодної зради, чим особливо славляться жіночі матчі.

Офлайн
Коді Роудс це найпопсовіший та найжахливіший варінт переможеця РР. Краще б Семі Зейн переміг, можна було б логічно довести його фьюд з Рейнсом до Реслнанії. А так де логіка у матчі Рейнса і Роудса.

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гості, не могут оставлять комментарии к данной публикации.