Чутки: Роман Рейнс втратить чемпіонство WWE на RAW після Royal Rumble



Згідно з Xero News, Роман Рейнс може бути позбавлений титулу чемпіона WWE і це може статися відразу після RAW після Royal Rumble або після Elimination Chamber, де він, як повідомляється, зустрінеться з Семі Зейном.

Якщо це справді станеться, WWE організує турнір за вакантне чемпіонство WWE, фінал якого відбудеться у мейн-івенті WrestleMania 39 Night 1.

Найцікавіше, що раніше повідомлялося про участь Коді Роудса у мейн-івенті першій ночі WrestleMania проти Дрю Макінтайра або Сета Роллінза за чемпіонство WWE.



Однак, як і більшість чуток, до них слід ставитися з недовірою, оскільки плани WWE постійно змінюються, особливо під час сезону Манії.

Варто відзначити, що Роман Рейнс з титулом чемпіона Всесвіту WWE обійшов титульний рейн Гюнтера (Вальтера) як чемпіона NXT UK (870 днів). Тепер Роман володар найтривалішого чемпіонського забігу серед усіх титулів в історії WWE з кінця вісімдесятих років минулого століття.
⚡ Свіжі новини в Telegram-каналі, наш новий проект LEGкомысленный RUSev

Крутий контент на YouTube.



Коментарів 2

Офлайн
Якщо чесно, краще це сталося, хоча…

Офлайн
Дуже сумую за часом, коли дивився щотижневики, бо знав, що можуть змінити титул будь-коли. І претендентів було, хоч ріж. =)
А зараз чемпіон з'являється на рингу раз на місяць у командному матчі. З Леснара пішла ця кончена практика.
Тим паче це тупо, коли об'єднали титули в одних руках. Уже б один головний так був, а інший норм захищався.

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гості, не могут оставлять комментарии к данной публикации.