Сім'я Ханів зацікавлена в злитті AEW і WWE



- CNBC підтвердили, що Шахід і Тоні Хан зацікавлені в купівлі WWE, а також вони планують об'єднати AEW та WWE, як це робили самі WWE, поглинаючи WCW та ECW.
Зазначається, що це довготривалий сценарій, і AEW не вела переговорів з Вінсом МакМеном чи Ніком Ханом. Крім цього, вони відкриті для переговорів про потенційну роль МакМена після продажу. WWE сподівається продати компанію до середини 2023 року.

- AEW оголосили, що 31 березня пройде ROH Supercard Of Honor у Лос-Анджелесі. Це буде перше шоу Ring of Honor у Південній Каліфорнії з 2011 року. Востаннє, коли промоушен проводив будь-який захід у Каліфорнії, була Supercard of Honor 2015 у Редвуд-Сіті, яка проходила за тиждень до Wrestlemania 31 у Сан-Франциско. Тоні Хан після виходу з ефіру AEW Dynamite заявив, що на шоу візьмуть участь зірки з інших промоушенів з усього світу.

- Дейв Мельтцер на WOR повідомив, що AEW встановила свій рекорд з найбільшого розпродажу за останній день в історії компанії, зібравши в Лос-Анджелесі, де провели останній Dynamite, понад 700,000 доларів. Це був 4-й за величиною натовп по рестлінгу в історії арени KIA Forum. Мельтцер називає це дуже хорошим знаком для промоушена.

- Декс Харвуд у своєму подкасті заявив, що FTR візьмуть відпустку на наступні кілька місяців, щоб вилікуватися та визначити своє майбутнє. Це може призвести до кінця їхнього контракту з AEW.

- Дейв Мельтцер на WOR повідомив, що генеральний директор WWE Нік Хан мав зустріч з генеральним директором Walt Disney Company Бобом Айгером і президентом ESPN Джеймсом Пітаро в понеділок, 9 січня, під час гри College Football Playoff National Championship.

- Також Мельтцер повідомив, що Саудівська Аравія більше не є фаворитом потенційної покупки WWE.

- Янг Бакс в інтерв'ю Sports Illustrated розповіли, що NJPW запропонували їм проведення матчу, а також бути в кутку під час Омеги/Оспрея на Wrestle Kingdom 17. Але вони відмовилися, оскільки у них була запланована відпустка, щоб побути разом із сім'єю. Незважаючи на це, Бакси сподіваються повернутися на ринг New Japan наступного року.

- Згідно з декількома джерелами, власний капітал Тоні Хана становить 1 мільярд доларів. Проте статки Тоні впали порівняно з минулим роком. Тим часом, власний капітал Стефані МакМен у поєднанні з активами Тріпл Ейча станом на 2023 оцінюється в 150 мільйонів доларів.

- І на останок Дейв Мельтцер традиційно оцінів матчі із щотижневників AEW:

AEW Rampage (06.01.2023):
- Blackpool Combat Club проти Top Flight - 4.0
- Дарбі Аллін проти Майка Беннета - 3.75

Battle of The Belts V:
- Орендж Кессіді проти Кіпа Себіана - 4.0

AEW Dynamite (11.01.2023):
- Адам Пейдж проти Джона Мокслі - 4.25
- Браян Деніелсон проти Коноске Такешти - 4.5
- The Elite проти Death Triangle - 5.0
⚡ Свіжі новини в Telegram-каналі, наш новий проект LEGкомысленный RUSev

Крутий контент на YouTube.



Коментарів 3

Офлайн
Підписуйтесь на мій канал - AEW FAN UA, де опублікую ексклюзивні новини зі світу All Elite Wrestling українською мовою 🇺🇦 - https://t.me/aewfanua.

Офлайн
Цитата: Андрій AEWFANUA Андрійченко
Підписуйтесь на мій канал - AEW FAN UA, де опублікую ексклюзивні новини зі світу All Elite Wrestling українською мовою 🇺🇦 - https://t.me/aewfanua.

З цього всього, можна було зробити окремих п'ять новин.

Офлайн
Цікаво щоб з того б вийшло

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гості, не могут оставлять комментарии к данной публикации.