Рестлери розлучаються

Рестлери розлучаються

Недовго протривав шлюб екс-зірки Lucha Underground Даги та колишнього чемпіона світу у важкій вазі (так, чоловічий титул) Тесси Бланчард. Кілька днів тому чоловік та жінка відписалися одне від одного у соцмережах, а Дага навіть встиг написати пост про зраду дружини, який, утім, швидко видалив, а наступного дня пара написала спільне звернення:

«Після довгих роздумів і змішаних емоцій ми вирішили розлучитися. Ми двоє вольових, працьовитих і витривалих людей, які лише люблять одне одного. Яким би болісним не було розлучення, ми вдячні, що на наше рішення не вплинули невірність чи інші інтереси, і ми розлучаємося друзями. Ми обоє хочемо бачити один одного успішними, навіть на вершині успіху в нашому бізнесі та житті. Ми хочемо заздалегідь подякувати вам усім за підтримку в час, коли ми переходимо до наступного розділу нашого життя, і просимо вас поважати наше приватне життя, а також підтримати нас молитвами».

Нагадаємо, що молоді люди заручилися три роки тому, восени 2019-го, будучи на контракті Impact Wrestling, а побралися у серпні 2020 року.
⚡ Свіжі новини в Telegram-каналі, наш новий проект LEGкомысленный RUSev

Крутий контент на YouTube.



Информация
Посетители, находящиеся в группе Гості, не могут оставлять комментарии к данной публикации.