Дайджест на 06.01.2023


Нік Алдіс у подкасті Universal Wrestling прокоментував закінчення співпраці з NWA. Він вважає, що зробив у компанії все, що міг і вперся в стелю, як свого часу в TNA. Він вважає великим досягненням у своїй кар'єрі, що те, що він тривалий час пропрацював у 2 різних компаніях і покинув обидві в статусі вільного агента. Що ж до свого майбутнього, то рестлер туманно заявив, що всі навколо надають цьому факту набагато більше значення, ніж він сам.

• У четвер Вінс МакМахон, який все ще має контрольний пакет акцій WWE вартістю 1 млрд доларів, заявив, що планує повернутися до ради директорів WWE разом із Мішель Уілсон та Джорджем Барріосом. Ця новина шокувала всю нинішню вертикаль управлінців та роздягальню. Але найбільший вплив це мало на вартість акцій компанії на біржі Уолл-стріт. Вона збільшилася в один момент на 10% і продовжувала зростати аж до 11,4%.
Вінс МакМахон – добре для бізнесу.

• Колишній провідний автор WWE Фредді Прінц-молодший дуже критично поставився і назвав нинішній продукт NXT неможливим для перегляду. Під час подкасту Wrestling With Freddie до нього звернувся рефері Impact Wrestling Деніел Спенсер, який з пристрастю розповідав про продукт компанії, де він працює, і запросив Прінца до перегляду в цьому році. На що фахівець відповів, що залюбки дивитиметься шоу:
«Обіцяю вам, сер. У мене є AXS TV. У мене є цей канал, тому мені не потрібен YouTube, і даю слово, що дивитимуся. Я знаю це, це буде краще, ніж NXT, тому що у світі немає нічого гіршого від цього клятого шоу. Я дав йому шанс. Десь раз на шість тижнів дивлюся потроху, і це повна фігня. Він перетворився з мого улюбленого промоушена, коли він був чорно-золотим, на неможливий для перегляду. Не-мож-ли-вий! Як театральна самодіяльність. Останні два рази, коли я пробував дивитися, це було жахливо.»
⚡ Свіжі новини в Telegram-каналі, наш новий проект LEGкомысленный RUSev

Крутий контент на YouTube.



Информация
Посетители, находящиеся в группе Гості, не могут оставлять комментарии к данной публикации.