Дайджест на 07.11.2022


• На минулому Dynamite неочікувано дебютував легендарний Джефф Джарретт, який напав на Дарбі Алліна і, судячи з усього, приєднався до угрупування Сатнама Сінгха The Lethal Connection. Тоні Хан заявив, що Джефф виконуватиме як екранну роль, так і закулісну у якості директора з розвитку бізнесу.

• Імовірно, що Алан Енджелс (р. в. я. П'ятий із «Темного порядку») та Біг Кон (р. в. я. Коннор О'Браєн) стали постійними учасниками ростеру Impact Wrestling. На минулому випуску флагманського щотижневика вони приєднали до угрупування маніяків Violent by Design, що керується Еріком Янгом, щоб побити Семі Калліхана.

• Логан Пол отримав важку політравму ноги, виконуючи бекшот ларіат у титульному матчі проти Романа Рейнса на шоу Crown Jevel ’22.

• Нік Алдіс посварився з власником NWA Біллі Корганом і, найімовірніше, покине промоушен, оскільки його зняли з усіх запланованих виступів. Причиною цього стала критика керівництва від колишнього чемпіона, який заступився за дружину – Міккі Джеймс. Остання займалася жіночим дивізіоном компанії, але суто жіноче PPV не виправдало покладених на нього надій президента компанії.

• Скінчилася епопея з (не)підписанням Бандідо All Elite Wrestling. Борець підписав контракт із компанією.

• Ліо Раш прокоментував свій слабкий забіг в AEW, заявивши, що в компанії просто не знали, що з ним робити. І на букінг, імовірно, вплинув його останній забіг у WWE, де він використовувався як менеджер Боббі Лешлі.
⚡ Свіжі новини в Telegram-каналі, наш новий проект LEGкомысленный RUSev

Крутий контент на YouTube.



Информация
Посетители, находящиеся в группе Гості, не могут оставлять комментарии к данной публикации.