Дайджест на 14.09.2022


• Джим Корнетт, що славиться своїм критичним поглядом на AEW, неочікувано похвалив промо Джона Мокслі з минулого Dynamite. Він назвав промову Джона блискучою, однією з найкращих у рестлінгу взагалі і вартою того, що після неї виконавцю можна закінчувати кар'єру, бо в перспективі важко буде її перевершити.

• 🍓 На початку місяця Ітан Картер ІІІ повідомив, що Оксамитовий Сон поміж інших рестлерів відвідував вечірку в його домі, коли обидва виступали у NXT. У якийсь момент, зайшовши до вбиральні, ІК3 знайшов там прихований телефон Сна з увімкненою камерою, спрямованою на точку, де має виявитися найпікантніше місце, коли хтось підійде до унітазу. Приголомшений Картер видалив запис, на який сам потрапив і зрозумів, чий то був телефон. Після цього вечірку було припинено під виглядом, що господар втомився.
Тепер же ІК3 підтвердив цю історію і наголосив, що WWE були в курсі скандальної історії за участі Оксамитового Сна, але ніяк не відреагували. На думку рестлера, іноді в офісі компанії пускають ситуації на самотік, коли талант приносить компанії заробіток.

• Метт Кардона розповів, чому не залишився свого часу в AEW. По-перше, рестлеру не хотілося бути ще одним з категорії, про яких скажуть «вони підписують всіх підряд». По-друге, екс-Райдер почував себе не дуже впевнено (після багатьох років у WWE). Тож йому потрібно було віднайти цю впевненість, яку йому пощастило знайти спочатку в Impact Wrestling, а потім у GCW. Ф'юд із Ніком Гейджем надзвичайно надихнув Метта, і він відчув, на що здатен.
⚡ Свіжі новини в Telegram-каналі, наш новий проект LEGкомысленный RUSev

Крутий контент на YouTube.



Информация
Посетители, находящиеся в группе Гості, не могут оставлять комментарии к данной публикации.