Дайджест на 12.09.2022


• МВП натякнув у соцмережі, що Hurt Business незабаром може бути відновлено в новому складі.

• Ітан Кратер ІІІ розповів, що вважає найгіршим у своєму житті період, коли він повернувся у WWE і брав участь у гонитві за цілодобовим титулом. За словами виконавця, який став чотириразовим чемпіоном 24/7, він не бачив жодного сенсу боротися за цю «потворну зелену штуку» і його просто нудило від цього. При цьому він відзначив, що багато талантів компанії залюбки брали участь у гонитві за цим титулом.

• Ерік Бішофф у своєму останньому подкасті висловився щодо кризової ситуації з чемпіонами в AEW. На думку легендарного управлінця, керівництво пропустило момент, коли криза зароджувалася. Він вважає, що поворотний момент стався зі звільненням Коді Роудса з компанії. Це був сильний тривожний дзвінок, який Тоні Хан не почув. Адже просто так люди, які стоять у витоків якоїсь справи й мають там гарні гонорари, не покидають свої дітища.
Крім того, потрібно було вчасно забрати мікрофон у СМ Панка на конференції. У кар'єрі Бішоффа був схожий момент, про який він до сих пір жалкує, коли він у WCW дав Останньому Воїну 18 хвилин теревенити в ефірі, з яких 5 прийшлося на рекламну паузу.

• Легендарна Дебра «Мадуза» Мічелі написала автобіографічну книгу, що вийде у світ в ECW Press 1 квітня 2023 року. Автобіографія матиме назву «Жінка, яка хотіла стати королем: Історія МАДУЗИ».

• Метт Харді в останньому випуску свого подкасту «Екстремальне життя Метта Харді» розповів, що ніхто з рестлерів у тодішньому WWF не зрадів, коли компанія придбала конкурента – WCW, а потім ще й розорилося ECW. Усі розуміли, що вони втрачають будь-які важелі впливу на покращення умов своїх контрактів і гонорари. Крім того, на думку знаного екстремала, сюжет із вторгненням колишніх виконавців збанкрутілих конкурентів був жахливо реалізований, не в останню чергу тому, що інша сторона конфлікту вже не мала власних шоу.
⚡ Свіжі новини в Telegram-каналі, наш новий проект LEGкомысленный RUSev

Крутий контент на YouTube.



Информация
Посетители, находящиеся в группе Гості, не могут оставлять комментарии к данной публикации.