Рік Флер провів свій останній матч

Рік Флер провів свій останній матч

Легендарний рестлер Рік Флер провів свій останній матч. Відбулося це в Нешвілі (Теннессі) у рамках Starrcast V від Jim Crockett Promotion, яке на честь головної події навіть отримало назву Ric Flairs Last Match.

Це був командний, а не одиночний матч, у якому напарником багаторазового чемпіона світу став його зять Андраде Ель Ідоло, а супротивниками – давній принциповий ворог Джей Літал у компанії легендарного Джеффа Джарретта.

Такий тип матчу дозволив Ріку піти на пенсію з перемогою.

Крім того, на шоу було багато цікавих боїв за участю рестлерів з провідних промоушенів не тільки США, а й світу.

Рекомендуємо самим ознайомитися з нетривіальним івентом за посиланням.
⚡ Свіжі новини в Telegram-каналі, наш новий проект LEGкомысленный RUSev

Крутий контент на YouTube.



Коментарів 1

Офлайн
Картинка і звук досить пристойні.
Так, інколи в оператора трусяться руки, особливо, коли він знімає коментаторів, але сама картинка дуже якісна. На рівні великих компаній.
Матчі в більшості класні – цікаво глянути на зустрічі топ-виконавців з різних промоушенів.
Претензії до сценаріїв деяких матчів, але то таке...
Зокрема, цікаво було глянути на Кіллера Кросса після відходу з ЦЦУ. Оний обзавівся гарною зачіскою, набрав маси, і вже не виглядає струнким та піджарим. Матч же за його участю - мабуть, найгірший на шоу. Незважаючи на талановитого опонента, усе повільно й не особливо технічно, як чекалося... і дуже багато Смок Шоу, яка при цьому ніяк сюжетно не задіяна, але відчуття, наче вона головна дійова особа в залі – увесь час щось волає та будь-яким іншим чином намагається звернути на себе увагу. А завершення матчу після рядового шлагбаума (так-так, не ларіат якийсь, як у Броді Лі був, наприклад, а саме неакцентований клозлайн із середини будь-якого матчу) по загривку (!) – взагалі ВТФ!

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гості, не могут оставлять комментарии к данной публикации.