Slammiversary 2022




Дивитися
⚡ Свіжі новини в Telegram-каналі, наш новий проект LEGкомысленный RUSev

Крутий контент на YouTube.



Коментарів 1

Офлайн
1. ХД – канадський руйнівник, мабуть, найстрашніший зі мною бачених.
2. Жіночий командник агресивним вийшов. Але кінцівку могли б більш акцентовано. Нарешті дівчатка взяли цей титул. Мали бути першими, імхо. А "Інфлюенс" як команда сильно втратили після звільнення фотографа.
3. Бал монстрів, звичайно, ще брутальніше. Є з чого посімятися і чим захопитися.
4. Титульний чоловічий командник теж крутий з урахуванням участі братків. Результат сумний, звісно.
5. 5 на 5. Кращий матч шоу. Гадав, що він буде в мейнівенті. Там йому і місце власне 💙 Справжнє свято рестлінгу. Не пропустіть на за що! Особливо ті, хто любив ТНА.
6. Цариця гори не зайшла. Надто повільний і обережний після урагану. Я взагалі якось не запам'ятав про правило легальності у чоловічих. Чи там забивали в останніх, чи просто не акцентували таку увагу. Переможець взагалі повз. У сюжетах практично не задіялася. Як чортик із табакерки. Ташу ще тричі до клітки відправляли. Мені – найгірший матч шоу. Небагато втратите, якщо пропустите. Там тільки красиве падіння з драбини на стіл у кінці.
7. Мейн. У Янга маска чітка. А у Джоша трико невиразне, навпаки. Нашивка на спині незрозуміла. Але матч шикарний. Хоча від цих двох більше чекав. Прикольно з парадом чужих коронок вигадали. Гітара взагалі гарна. Але через велику кількість їх якось акценти змістилися. Більш виставочний матч для фанатів компанії, ніж бій за титул. Але б і в цьому відношенні я поставив мейном 5 на 5. Він з цією метою справився навіть краще. Претензія до ходу матчу. Якщо виставили Джоша майбутнім, Янг, відповідно – минуло. Тож треба було чесний бій влаштувати без помічників.

Прешоу не дивився ще. Не знаю поки де можна глянути.

Багато повернень, камео, привітань від легенд.
Стайлза не очікував взагалі побачити. Витратилися через онлі фанс :-)

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гості, не могут оставлять комментарии к данной публикации.